Privatlivspolitik

Beskyttelsen og fortroligheden af din data er af særligt stor betydning for Spacemate ApS (herefter ”Spacemate”), der er registreret på Store Kongensgade 90, 1264 København K.

Det er formålet med denne privatlivspolitik (herefter ”Privatlivspolitikken”) at orientere dig om, hvordan Spacemate behandler de personlige oplysninger, som indsamles, behandles og bruges i forbindelse med brugen af internetplatformen www.spacemate.com (herefter ”Platformen”).

Ved at benytte spacemate.com og relaterede tjenester, giver du udtrykkeligt dit samtykke til, at Spacemate kan behandle dine personlige oplysninger som beskrevet i denne Privatlivspolitik og i vores Vilkår. For så vidt Spacemate indsamler personlige oplysninger fra dig via Platformen, gøres dette i overensstemmelse med gældende lovregler (i særdeleshed bestemmelserne i persondataloven).

Hvilke personlige oplysninger indsamles?

Vi indsamler følgende typer personlige oplysninger:

Oplysninger vi indsamler automatisk:

Når du besøger vores Platform, benytter vores tjenester og/eller reagerer på annoncer eller andet indhold, indsamler vi automatisk de oplysninger, der sendes til os fra din computer, mobilenhed eller andet udstyr. Disse oplysninger omfatter, men er ikke begrænset til:

  • oplysninger om din interaktion med vores websted og tjenester, herunder, men ikke begrænset til, enheds-id, enhedstype, oplysninger om geoplacering, computer- og forbindelsesoplysninger, statistik om sidevisninger, trafik til og fra dba.dk, henvisnings-URL-adresse, annoncedata, IP-adresse og standardweblogoplysninger og oplysninger indsamlet via cookies, web beacons og lignende teknologier.

Oplysninger som du giver os:

Du kan besøge vores Platform uden at oprette en brugerprofil. Opretter du en brugerprofil hos os, giver du os samtidig dine personlige oplysninger og accepterer, at disse oplysninger sendes til og lagres på vores servere. Vi indsamler og lagrer alle oplysninger, som du indtaster på vores websted, eller som du opgiver, når du benytter vores tjenester. Disse oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • oplysninger, som du opgiver, når du opretter en brugerprofil eller benytter de tjenester, vi stiller til rådighed,
  • yderligere oplysninger, som du opgiver via sociale medier eller andre tredjepartstjenester,
  • oplysninger, der opgives i forbindelse med konfliktløsning, korrespondance via vores websted eller korrespondance, der sendes til os, og
  • oplysninger om din og din enheds placering, herunder det entydige enheds-id, hvis du har aktiveret denne tjeneste på mobilenheden.

Oplysninger fra andre kilder:

Vi modtager eller indsamler muligvis yderligere oplysninger om dig fra tredjeparter og føjer disse til vores brugeroplysninger. Disse oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til: demografiske oplysninger, navigationsoplysninger, supplerende kontaktoplysninger og yderligere oplysninger om dig fra andre kilder, f.eks. offentlige myndigheder, i det omfang det er tilladt ifølge loven.

Hvordan anvendes mine personlige oplysninger?

Du accepterer, at vi kan behandle dine personlige oplysninger (se ovenfor) til følgende formål:

  • til at give dig adgang til vores Platform, vores tjenester samt til kundesupport,
  • til at forhindre, opdage og undersøge potentielt forbudte eller ulovlige aktiviteter, svig og sikkerhedsbrud og til at håndhæve vores brugervilkår,
  • til at tilpasse, vurdere og forbedre vores Platform, tjenester, indhold og annoncer, og
  • til at levere andre tjenester du har anmodet om.

Deling af oplysninger med og registrering via sociale medier:

Vi tilbyder dig at tilgå vores Platform eller tjenester ved anvendelse af det login, som du anvender på tredjepartswebsteder. Vi kan også tilbyde tjenester, så du kan dele dine oplysninger på sociale medier såsom Facebook, Instagram og LinkedIn.

Hvis du giver os adgang til personlige oplysninger, der er gemt på sådanne tredjepartswebsteder, vil omfanget af denne adgang variere afhængigt af webstedet og af dine egne browserindstillinger og dit samtykke. Forbinder du din brugerprofil hos en tredjepart med din Spacemate-brugerprofil og indvilliger du i, at vi får adgang til oplysningerne på denne brugerprofil, accepterer du, at vi kan behandle personoplysninger fra dette tredjepartswebsted i henhold til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personlige oplysninger til tredjeparter:

Du accepterer, at vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter i henhold til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger samt gældende love og bestemmelser. Som nærmere beskrevet nedenfor, vil vi aldrig uden dit udtrykkelige samtykke videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter til disses markedsføringsformål.

Du accepterer, at vi kan dele dine personlige oplysninger med:

  • Tjenesteudbydere med hvem vi har indgået aftale om assistance til at levere vores tjenester på Platformen, f.eks. finansielle tjenesteudbydere, markedsføringsbureauer samt teknisk support. I disse tilfælde forbliver de personlige oplysninger under Spacemates kontrol.
  • Visse tredjeparter (f.eks. indehavere af immaterielle rettigheder, tilsynsmyndigheder, skattemyndigheder og andre kontrolmyndigheder), hvis dette er et lovkrav, eller det sker i henhold til vores Privatlivspolitik. Vi kan udveksle dine personlige oplysninger:
    • for at overholde juridiske forpligtelser eller en retskendelse,
    • hvis det er nødvendigt for at forhindre, opdage eller retsforfølge strafbare forhold såsom svig eller bedrageri, eller
    • hvis det er nødvendigt for at overholde vores politik eller beskytte andres rettigheder.
  • Virksomheder, som vi agter at fusionere med i forbindelse med en reorganisering, eller som opkøber os.
  • En indehaver af en immateriel rettighed, hvis indehaveren af en immateriel rettighed eller en mellemmand i god tro antager, at en annonce er i strid med ejerens rettigheder. Inden personlige oplysninger videregives, indgår indehaveren af IP-rettigheder en aftale, som bl.a. fastsætter, at oplysninger udelukkende videregives på den betingelse, at de kun må bruges i forbindelse med retssager og/eller indhentning af juridisk bistand og/eller til at besvare spørgsmål fra den relevante annoncør.

Ud over det ovenstående vil vi, af hensyn til beskyttelsen af dine personlige oplysninger og for at hindre, at ondsindede personer eller parter får adgang til webstedet, ikke videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter uden en retskendelse eller formel anmodning fra en offentlig myndighed i henhold til gældende lov, medmindre vi i god tro antager, at denne videregivelse er lovlig, nødvendig for at forhindre umiddelbart forestående personskade eller økonomisk skade, eller for at rapportere mistanke om ulovlige aktiviteter.

Oplysninger som du deler på spacemate.com:

På vores Platform kan brugerne dele annoncer og andre oplysninger med andre brugere og derved give andre brugere adgang til de delte oplysninger. Da vores Platform også gør det muligt for dig at kontakte en Vært eller Gæst direkte, anbefaler vi, at du overvejer, hvordan du deler dine personlige oplysninger med andre. Du er eneansvarlig for de personlige oplysninger, du deler med andre brugere via vores Platform, og vi kan derfor ikke garantere beskyttelsen eller sikkerheden af de oplysninger, du deler med andre brugere.

Hvordan tilgår, ændrer eller sletter jeg mine personlige oplysninger?

Du kan selv se og ændre dine personoplysninger ved at logge på din Spacemate-brugerprofil. Når du indrykker en annonce, vil du også efterfølgende kunne ændre eller slette denne. Hvis du ønsker at lukke en eventuel brugerprofil hos os, bedes du sende os en anmodning på hello@spacemate.com. Vi vil behandle din anmodning inden for en rimelig tid og behandle dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov.

Du kan også kontakte hello@spacemate.com for at få indsigt i de personlige oplysninger, vi behandler om dig, men som ikke er direkte tilgængelige på spacemate.com, medmindre Spacemate ikke er forpligtet til at give adgang i henhold til lov om behandling af personoplysninger. Vi kan opkræve et gebyr til dækning af omkostningerne, dog højst det beløb, der er tilladt ved lov. Hvis dine oplysninger er faktuelt forkerte eller ufuldstændige eller irrelevante i forhold til de formål, vi behandler oplysningerne til, kan du anmode os om at ændre, slette eller blokere dine oplysninger. Sådanne anmodninger vil blive behandlet i henhold til lov om behandling af personoplysninger. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os på hello@spacemate.com og anføre, at henvendelsen er "Vedrørende Privatlivspolitikken”

Du er til enhver tid berettiget til at tilbagetrække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger givet i henhold til denne Privatlivspolitik ved at kontakte os som angivet ovenfor.

Hvis du mener, at behandlingen af dine personoplysninger er i strid med gældende lovgivning, kan du klage over behandlingen ved at kontakte Datatilsynet (www.datatilsynet.dk).

Cookies

Platformen bruger cookies, identifikationsteknologier og elektroniske medier til en række formål. Vi verificerer blandt andet vores brugere, husker brugerpræferencer og -indstillinger, analyserer trafik og tendenser på websitet, for at forstå online adfærd og interesser hos dem, der besøger Platformen.

Du har ret til at vælge, om du vil acceptere cookies eller ej. De er dog en vigtig del af, hvordan vores platform fungerer, så du skal være opmærksom på, det kan påvirke platformens tilgængelighed og funktion, hvis du fjerner eller afviser cookies.

De fleste webbrowsere er som standard indstillet til at acceptere cookies. Hvis du ønsker det, kan du normalt vælge at indstille din browser til at fjerne eller afvise browser cookies. Det, du skal gøre er, at følge instruktionerne i browseren. Du kan normalt finde dem under menuen ”Hjælp“ eller ”Indstillinger“.

Beskyttelse og opbevaring af personlige oplyninger

Vores hjemmeside er hostet på servere, der drives i Tyskland. Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger (f.eks. firewalls, datakryptering samt fysiske og administrative adgangskontroller til data og servere), som begrænser risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse og ændring. Dataene gemmes så krypteret som muligt. Vi gennemgår regelmæssigt vores sikkerhedsretningslinjer og procedurer for at sikre sikkerheden i vore systemer. I tilfælde af dataoverførsel via internettet kan der dog ikke garanteres 100 % sikkerhed for de data, der sendes til vores hjemmeside. Hvis du mener, din brugerprofil er blevet misbrugt, kan du kontakte os hello@spacemate.com.

Vi lagrer ikke personlige oplysninger længere, end tilladt ved lov, og sletter personlige oplysninger, når de ikke længere er nødvendige til ovennævnte formål.

Værter hos Spacemate er forpligtet til at slette alle elektroniske ”spor” fra deres Gæster efter en gennemført booking, på det udstyr, som er blevet brugt af Gæsterne. Det er selvfølgelig også ulovligt at optage andres aktiviteter på video, audio eller foto, mens de opholder sig i Værtens lokaler.

Værter har tavshedspligt, som betyder, at de ikke kan fortælle andre om, hvem der bruger deres lokaler, medmindre de har fået tilladelse hertil af Gæsterne.

Andre oplysninger

Vi tolererer ikke misbrug af vores websted. Du har ikke tilladelse til at tilføje andre Spacemate-brugere til din adresseliste (til e-mail eller post) i kommercielt øjemed, selvom en bruger har været Vært eller Gæst for/hos dig, uden brugerens udtrykkelige samtykke.

Hvis du bemærker, at nogen misbruger vores websted (spam eller falske e-mail), bedes du meddele os det på hello@spacemate.com.

Det er ikke tilladt at bruge vores medlemskommunikationskilder til at sende spam eller indhold, der er i strid med vores brugervilkår, på nogen måde. Af hensyn til din sikkerhed kan vi scanne meddelelser automatisk og kontrollere for spam, virus, phishing og anden skadelig aktivitet eller ulovligt indhold. Vi gemmer ikke meddelelser, der sendes via disse kilder, permanent.

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger gælder kun anvendelse og overførsel af oplysninger, som vi indsamler fra dig, medmindre andet er udtrykkeligt fastsat i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Spacemate har ingen kontrol over tredjeparters politikker om beskyttelse af personlige oplysninger, som måtte finde anvendelse på dig. Når vi samarbejder med tredjeparter eller anvender tredjepartsværktøjer til at levere visse tjenester, anfører vi udtrykkeligt, hvilken politik om beskyttelse af personlige oplysninger der finder anvendelse. Vi opfordrer dig derfor til at spørge, før du videregiver dine personlige oplysninger til andre.

Hvis du har spørgsmål vedrørende Spacemate og vores Platform, kan du kontakte os på hello@spacemate.com.

Ændringer af privatlivspolitikken

Som led i den tekniske udvikling af vores tjenester og den juridiske ramme, vil vi også løbende tilpasse vores Privatlivspolitik. Til dette formål offentliggøres ændringer i Privatlivspolitikken på Platformen. Læs venligst den seneste version af Privatlivspolitikken på https://spacemate.com/privacy. Med forbehold for gældende ret, vil enhver ændring i Privatlivspolitikken være gældende, så snart den opdaterede Privatlivspolitik er offentliggjort.